suszarki do rąk dyson

Zapewnij komfort swoim pracownikom

Praca w gastronomii należy do jednej z cięższych. Przygotowywanie kilkukilogramowych nadań dla całego hotelu, czy restauracji wykończyć może nawet najtwardszego zawodnika.

Oprócz ciężarów, z którymi muszą radzić sobie każdego dnia pracownicy kuchenni, problemem jest często zachowanie odpowiednio czystych rąk. Ubrudzona ziemią kapusta, ziemniaki prosto z pola, czy rozmrażające się mięso potrafią ubrudzić w kilka chwil. Częste mycie i dezynfekcja rąk w tych warunkach jest więc jak najbardziej wskazana.

Sterowane ruchem krany i dozowniki wydają się tutaj jak najbardziej zasadne. Brak konieczności dotykania zawierających miliony bakterii urządzeń znacznie zwiększa jakość mycia rąk. W przypadku posiadania tego typu urządzeń, warto również pomyśleć o suszarce do rąk.

Suszarki do rąk Dyson to nie luksus, na który mogą sobie pozwolić największe przedsiębiorstwa gastronomiczne, lecz podstawa wyposażenia każdego punktu przygotowującego jedzenie. Średni gabaryt suszarki umożliwia ustawienie jej w prawie każdej lokalizacji. Wydmuchiwany strumień powietrza dzięki wysokiej jakości zawartego ciepła osusza ręce w kilka sekund.

Dodatkowym atutem suszarki Dyson jest również jej zabezpieczenie przed zgoła innymi członkami ludzkiego ciała. Specjalnie wyprofilowane miejsce na ręce jest na tyle wąskie, że żadna niepożądana osoba nie będzie mogła uszkodzić go poprzez włożenie np. stóp (niestety, ale w centrach handlowych i innych miejscach użyteczności publicznej są to sytuacje nagminne).